Seuntjens snapt maatregel De Graafschap: "Ik blijf dezelfde Ralf"

11 maart om 18:39

Ralf Seuntjens begrijpt dat hij geen aanvoerder meer is van De Graafschap. Dat heeft alles te maken met zijn aanstaande overstap naar NAC Breda, waar de afgelopen week veel om te doen was. 

De transfer van Seuntjens kwam in een stroomversnelling terecht, nadat het afgelopen maandag uitlekte. Bij De Graafschap is men niet blij met de timing van de overstap. Trainer Mike Snoei vindt dat Seuntjens geen aanvoerder meer kan zijn. "Mijn rol verandert, vooral naar buiten toe", zegt Seuntjens tegen de Gelderlander. "Ik snap dat wel. Veel mensen zullen extra kritisch naar mij kijken. Maar nu ik geen aanvoerder meer ben, ga ik mezelf niet ineens anders gedragen. Ik blijf dezelfde Ralf."

Seuntjens begrijpt de ophef en geeft aan alles te geven voor De Graafschap. Het doel is duidelijk: promotie naar de Eredivisie. "Ik wil met deze club promoveren naar de eredivisie. Ik sta tot 30 juni bij De Graafschap onder contract en zal tot die tijd alles geven. Daar hoeft niemand aan te twijfelen. Ik wil via de voordeur vertrekken."