Lof uit onverwachte hoek voor Henk Veerman: 'Twee meter lang, maar toch zó goed'

Lof uit onverwachte hoek voor Henk Veerman: 'Twee meter lang, maar toch zó goed'

13-03-2021 13:31
16

Kwasi Wriedt, spits van Willem II, kijkt uit naar het treffen met sc Heerenveen van aanstaande zaterdag. De Duitse Ghanees heeft veel bewondering voor tegenstander Henk Veerman, die de aanval van de Friezen zal leiden.

Wriedt speelde in het verleden voor St. Pauli en probeert alle wedstrijden van die club te bekijken. Op die manier zag hij Veerman, die de vorige twee seizoenen actief was bij de Duitse cultclub, meermaals in actie. "Ik ken hem niet persoonlijk, maar ik weet dat hij een heel goede spits is", zegt Wriedt tegen het Brabants Dagblad.

De verdedigers van Willem II zullen op hun hoede moeten zijn, zo denkt de 26-jarige spits. "Vorig seizoen speelde hij heel goed bij St. Pauli en maakte hij écht mooie goals. Hij is geen typische lange spits, omdat hij ook technisch is. Als je twee meter bent en je bent zó goed met de bal… Dat is niet normaal. Het zal lastig worden voor onze verdedigers."

Willem II heeft in de strijd tegen degradatie punten nodig en dus zal de thuiswedstrijd tegen Heerenveen gewonnen moeten worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie