'PSV en Twente nog niet akkoord over Drommel, Mvogo hoeft niet per se weg'

'PSV en Twente nog niet akkoord over Drommel, Mvogo hoeft niet per se weg'

16-03-2021 08:46
124

PSV en FC Twente onderhandelen nog over de transfer van Joël Drommel. Waar de 24-jarige doelman persoonlijk al rond is met de Eindhovenaren, zijn de clubs er nog niet uit over de transfersom.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De verwachting is dat PSV ongeveer 3,5 miljoen euro overmaakt naar Enschede. Of dat bedrag in één keer of in termijnen betaald wordt, zou één van de onderhandelingspunten zijn.

Volgens het ED heeft Drommel – zonder dat hem honderd procent garantie is gegeven – de indruk gekregen dat hij als eerste keeper wordt binnengehaald. Dat lijkt slecht nieuws voor Yvon Mvogo, die geen 'reputatie als puntenpakker op heeft kunnen bouwen'. PSV is niet helemaal tevreden over de Zwitser, die vooral bij pogingen van afstand kwetsbaarder oogt dan gedacht.

PSV had meer verwacht van Mvogo en is mede daardoor nu in de markt voor Drommel. Toch hoeft de RB Leipzig-huurling niet per se te vertrekken. De Bundesliga-topclub heeft wel de optie om hem komende zomer al terug te halen. Ook daardoor maken de Eindhovenaren haast met Drommel. Mocht PSV als tweede eindigen, dan staat op 20 juli al het eerste duel in de voorrondes van de Champions League op het programma.