'Koeman en Barça gaan miljoenen neertellen voor 'de Oostenrijkse Messi''

'Koeman en Barça gaan miljoenen neertellen voor 'de Oostenrijkse Messi''

Gepubliceerd: woensdag 17 maart 2021 om 15:34wo 17-03-2021 om 15:34

FC Barcelona hoopt Yusuf Demir, het Oostenrijkse toptalent van Rapid Wien, komende zomer vast te kunnen leggen. De Catalanen denken genoeg te hebben aan een bedrag van acht miljoen euro.

Barcelona zit al geruime tijd achter 'de Oostenrijkse Messi' aan, zo weet Marca. Demir, een 17-jarige aanvaller die dit seizoen furore maakt in het eerste elftal van Rapid, staat daarnaast ook in de belangstelling van clubs als Manchester United, Manchester City, Bayern München en Borussia Dortmund.

De club van Ronald Koeman lijkt echter de meest serieuze gegadigde. Het lokale Kronen Zeitung schrijft dat de Blaugranas een bod van zo'n zes tot acht miljoen euro voorbereiden en dat dat voldoende zou moeten zijn om Demir vast te kunnen leggen. Rapid zou al besloten hebben om hun parel te verkopen, omdat hij een contract heeft tot medio 2022 en door alle belangstelling niet wil verlengen.

De linksbenige aanvaller kan op alle aanvallende posities uit de voeten, heeft een uitstekend balgevoel en schiet met veel precisie. Dit seizoen kwam hij al tot zeventien wedstrijden in het eerste elftal van de Oostenrijkers en maakte hij drie doelpunten. Daarnaast trof hij ook al doel in de voorronde van de Champions League tegen KAA Gent.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws