'Schweinsteiger kandidaat om sportief directeur te worden bij Bundesliga-club'

'Schweinsteiger kandidaat om sportief directeur te worden bij Bundesliga-club'

17-03-2021 21:51 Laatste update: 22:07
9

Bastian Schweinsteiger is bij Eintracht Frankfurt één van de gegadigden om de nieuwe sportief directeur van de club te worden. Het is echter nog niet zeker dat de ex-Duits international ook daadwerkelijk bij Frankfurt aan de slag gaat.

Meerdere Duitse media maken melding van de interesse van Eintracht in Schweinsteiger. Komende zomer vertrekt de huidige sportief directeur, Fredi Bobic, namelijk bij de club. Bobic staat voor een overstap naar Hertha BSC. Of Schweinsteiger ook oren heeft naar de vacature bij Eintracht, is nog maar de vraag. Momenteel heeft hij andere levensplannen. Schweinsteiger is bijvoorbeeld bezig met het schrijven van een biografische roman. 

Schweinsteiger is daarbij niet de enige kanshebber op de vrijgekomen plek als sportief directeur bij Eintracht. Ook Jonas Boldt en Rouven Schröder staan op het lijstje van de huidige nummer vier van de Bundesliga. Boldt is momenteel de voorzitter van het technisch hart van HSV. Schröder is op het moment clubloos, maar werkte in het verleden als sportief directeur bij 1. FSV Mainz 05 en Werder Bremen.