'Monchi blaast 'operación Kökcü' nieuw leven in en wil zaken doen in de zomer'

'Monchi blaast 'operación Kökcü' nieuw leven in en wil zaken doen in de zomer'

18-03-2021 10:59
64

Sevilla wil komende zomer zaken gaan doen met Feyenoord en Orkun Kökcü binnenhalen. De middenvelder van de Rotterdammers stond al eerder in de belangstelling van de Spanjaarden en nu gaat technisch directeur Monchi deze 'transferoperatie' nieuw leven inblazen.

De ervaren Monchi is volgens Sport al bezig met het invullen van de selectie voor volgend seizoen en is daarbij opnieuw bij Kökcü uitgekomen. De spelmaker met Turkse roots kan deze zomer vertrekken bij Feyenoord en ook de Spaanse krant weet dat de Rotterdammers door de financiële problemen geneigd zijn om tot verkoop over te gaan.

Komende zomer zullen diverse functionarissen van Sevilla naar Nederland reizen om Kökcü over te halen, zo valt er te lezen. De Spanjaarden willen namelijk voorkomen dat de concurrentie er met de middenvelder vandoor gaat. Arsenal, Leicester City en Leeds United liggen ook op de loer en zouden Kökcü maar wat graag voor de neus van Sevilla weg willen kapen.

Technisch directeur Monchi heeft ondertussen begrepen dat een bedrag van twintig miljoen euro sowieso genoeg moet zijn om de Turks international van Feyenoord over te nemen, maar zal gaan proberen om de transfersom omlaag te krijgen. Toch willen de Spanjaarden ver gaan, omdat ze in Kökcü een 'erg speciale speler zien'.