Witte rook uit Sittard: Fortuna en succestrainer Ultee langer met elkaar door

Witte rook uit Sittard: Fortuna en succestrainer Ultee langer met elkaar door

18-03-2021 14:25 Laatste update: 14:35
27

Sjors Ultee heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Fortuna Sittard. De club heeft het contract van de oefenmeester opengebroken en verlengd tot de zomer van 2023.

Dat maakt Fortuna via officiële kanalen bekend. Ultee nam het stokje dit seizoen over van de ontslagen Kevin Hofland en maakte vanaf zijn rentree als hoofdtrainer een uitstekende indruk. "Hier staat een enorm trotse trainer", geeft Ultee in een eerste reactie aan. "Ik ben vanzelfsprekend enorm blij met deze verlenging én met het vertrouwen dat hier wederom uit spreekt. We hebben in een korte tijd een prachtige prestatie neergezet met de organisatie die er nu staat. Daar kunnen we met z’n allen trots op zijn en op voortborduren."

Wedden

Meer odds

Ultee verlengde zijn aflopende contract een tijd terug tot medio 2022, maar vier maanden later is er besloten om die verbintenis wederom te verlengen. "We zijn als club bijzonder blij dat we Sjors voor een langere periode aan ons hebben weten te binden. Deze ontwikkeling sluit perfect aan bij de weg die we zijn ingeslagen, waarbij we met een frisse, innovatieve staf onze ambities voor de komende jaren willen waarmaken", stelt technisch manager Sjoerd Ars.

Ultee kwam werd in december 2020 aangesteld als opvolger van Hofland en wist meteen een indrukwekkende reeks neer te zetten in de Eredivisie. In zijn zestien wedstrijden bij Fortuna vergaarde Ultee 31 punten, waardoor zijn club inmiddels op de tiende plaats staat in de Eredivisie.