'Haller lijkt er geen zin in te hebben en loopt te klagen op alles en iedereen'

'Haller lijkt er geen zin in te hebben en loopt te klagen op alles en iedereen'

18-03-2021 18:39
84

Ajax mist Sébastien Haller niet in de Europa League. Dat concludeert Theo Janssen in de studio van RTL7. Dat de recordaankoop niet werd ingeschreven, blijkt helemaal niet zo'n ramp voor de Amsterdamse club.

Ajax elimineerde Lille OSC en leidt in de achtste finales van de Europa League na één wedstrijd met 3-0 tegen Young Boys. Haller doet ook donderdagavond in Bern niet mee, maar Ajax wordt er volgens Janssen en Jan Boskamp niet slechter van.

Boskamp constateert dat Haller 'loopt te zwemmen' bij Ajax. "Het heeft ook te maken met hoe hij erbij loopt", voegt Janssen eraan toe. "Hij is een beetje ongeïnteresseeerd, hij lijkt er geen zin in te hebben en loopt te klagen op alles en iedereen."

Haller viel de laatste weken tegen in de Eredivisie, terwijl Ajax in Europa swingt met Dusan Tadic in de spits. Janssen: "Ajax speelt het beste met Tadic, maar ze hebben Haller gekocht voor zo'n groot bedrag (22,5 miljoen euro)... Die kun je er niet naast zetten. In de competitie zal hij altijd spelen en zal hij ook zijn goals blijven maken, want Ajax is veel beter dan de tegenstanders."