'Gudmundsson mag dromen van toptransfer: Juventus gaat concurrentiestrijd aan'

'Gudmundsson mag dromen van toptransfer: Juventus gaat concurrentiestrijd aan'

18-03-2021 18:51 Laatste update: 18:52
36

Gabriel Gudmundsson heeft over belangstelling niet te klagen. De 21-jarige vleugelverdediger van FC Groningen wordt donderdag óók gelinkt aan Juventus.

Dinsdag lekte het nieuws dat Gudmundsson in de belangstelling zou staan van Ajax, Manchester City, Borussia Dortmund, RB Leipzig en Napoli. Aan dat rijtje kan Juventus worden toegevoegd: volgens La Gazzetta dello Sport is de regerend kampioen van Italië geïnteresseerd, maar nog niet concreet voor Gudmundsson.

De komst van Gudmundsson zou passen in de verjongingskuur die Juventus voor ogen heeft na dit seizoen. Om die reden staat onder meer Cristiano Ronaldo op de nominatie om één jaar voor het einde van zijn contract te vertrekken.

"Belangstelling is leuk, maar ik focus me nu op Groningen. De rest komt na dit seizoen wel", reageerde Gudmundsson eerder deze week koeltjes tegenover Fotbollskanalen. FC Groningen zou op de hoogte zijn van de toenemende belangstelling voor de Zweedse wingback, die dit seizoen vijf assists gaf in negentien Eredivisie-duels.