Eerlijke Lang: Als er dan in de zomer iets komt waarvan ik denk: ja man...

Eerlijke Lang: "Als er dan in de zomer iets komt waarvan ik denk: ja man..."

20-03-2021 12:07
47

Club Brugge gaat Noa Lang tot 2024 vastleggen, zo wordt deze week bekend. Maar of de vleugelaanvaller ook volgend seizoen nog in België speelt, kan hij niet beloven. Door de indrukwekkende prestaties van Lang azen veel buitenlandse clubs op zijn handtekening. 

Lang rijgt de goals en assists aan elkaar bij Club Brugge en staat daarom op het lijstje van veel clubs. De club gaat hem voor zes miljoen euro overnemen van Ajax, maar wat gebeurt er volgend seizoen? 

"Dat weet ik niet… Ik zit hier goed, heb het naar mijn zin. Ik kan nu wel zeggen dat ik hier volgend seizoen nog speel, maar als er dan in de zomer iets komt waarvan ik denk: ja man... Ik wil geen valse beloftes doen", vertelt Lang in Het Laatste Nieuws.

Mocht Lang al na één jaar weer vertrekken, dan incasseert Club Brugge vermoedelijk een veelvoud van het bedrag dat hij gekost heeft. In België worden transfersommen van twintig tot 25 miljoen euro genoemd. Lang wil niemand voor de gek houden en sluit een vertrek niet uit, al voelt een langer verblijf bij Club Brugge absoluut niet als straf voor hem. "Daar ben ik gewoon eerlijk in. Anders stel je alleen maar mensen teleur. Als ik hier volgend seizoen nog ben, dan zal ik heel blij zijn. Maar mijn toekomst gaat uitwijzen wat er deze zomer gebeurt. Ziezo, een politiek antwoord."