Alleen interesse uit Midden-Oosten kan contractverlenging Pasveer dwarsbomen

Alleen interesse uit Midden-Oosten kan contractverlenging Pasveer dwarsbomen

22-03-2021 10:08 Laatste update: 10:32
13

Als er geen club uit het Midden-Oosten komt, wil Vitesse-doelman Remko Pasveer (37) graag nog een jaartje door in Arnhem. De ervaren doelverdediger is met de club in gesprek en een akkoord over contractverlenging hangt in de lucht.

Pasveer is bezig aan een sterk seizoen bij Vitesse, de club waar hij nu voor het vierde jaar op rij onder de lat staat. Als het aan de hoofdrolspeler zelf ligt, komt daar nog een jaartje bij. "De gesprekken verlopen voorspoedig", vertelt Pasveer aan de Gelderlander. "Ik verwacht binnenkort rond te komen. Verder dan een jaar kijken we niet. Maar ik ga nog wel even door."

De aanvoerder van de Arnhemmers heeft bij Vitesse een duidelijk door voor ogen. "We willen Europa in." Met de huidige vierde plaats in het bezit staat Vitesse er goed voor. "De samenwerking met de staf en de spelersgroep is uitstekend", vervolgt Pasveer. "Er heerst een topsportklimaat." Er moet dan ook wel iets héél geks gebeuren wil Pasveer zijn contract niet gaan verlengen. "Alleen als er nu een club uit het Midden-Oosten komt verandert alles. Maar die heeft zich tot dusver niet gemeld."