Breaking news

LIVE: Niet op hoogste versnelling voetballend Ajax maakt 0-3 in Klassieker

'Denk dat een stap naar de Eredivisie of het buitenland goed voor me zou zijn'

'Denk dat een stap naar de Eredivisie of het buitenland goed voor me zou zijn'

Gepubliceerd: maandag 22 maart 2021 om 21:16ma 22-03-2021 om 21:16

Laatste update: maandag 22 maart 2021 om 21:17ma 22-03-2021 om 21:17

Kevin Felida is een zeer gewaardeerde kracht op het middenveld bij FC Den Bosch dit seizoen. Hij praat over de lovende woorden van ESPN-analist Hans Kraay jr. en zijn vriendschap met Joshua Zirkzee.

"Mijn beste maat is Joshua Zirkzee, met hem was ik dagelijks op school, buiten, overal eigenlijk", begint Felida in gesprek met ESPN. Felida groeide, net als Zirkzee, op in Spijkenisse. "Hoe hij zich staande heeft gehouden in zo'n sterk Bayern München-team zegt eigenlijk wel genoeg", vervolgt Felida. "Ik ben een andere weg gegaan en speel hier nu, bij FC Den Bosch."

Kraay jr. gaf eerder al aan dat Felida een uitstekende aankoop zou zijn voor de meeste Eredivisie-clubs. "Alles onder de top-vijf, top-zes kan Kevin Felida gebruiken. Hij maakt Heerenveen beter, Heracles beter, hij maakt Emmen beter, ADO beter...", aldus Kraay jr. 

De complimenten zorgen voor tevredenheid bij Felida. "Dat hij dat soort dingen over me zegt, dat doet me goed", geeft de middenvelder aan. Hij hoopt aankomende zomer op een transfer. "Ik denk dat het nu wel een mooi moment is eigenlijk, als ik honderd wedstrijden gespeeld heb (voor Den Bosch, red.). Ik gun het de club ook om een bedrag aan mij te verdienen. Ik hoop dat het in de zomer gaat lukken. Ik heb niet echt een club in mijn hoofd, maar ik denk dat een stap naar de Eredivisie of het buitenland wel goed voor me zou zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws