'Arsenal 'erg blij' met Odegaard, Zidane speelt belangrijke rol in gesprekken'

'Arsenal 'erg blij' met Odegaard, Zidane speelt belangrijke rol in gesprekken'

22-03-2021 21:32 Laatste update: 21:33
13

Arsenal hoopt ook na dit seizoen door te kunnen met Martin Odegaard. De Noorse middenvelder wordt op dit moment gehuurd van Real Madrid en maakt een uitstekende indruk op Mikel Arteta, de manager van The Gunners.

Arsenal hoopt Odegaard langer aan zich te binden, maar is daarbij afhankelijk van de intenties van Real Madrid. Het lijkt onwaarschijnlijk dat De Koninklijke Odegaard wil verkopen. Mocht de aanvallende middenvelder ook volgend seizoen in Londen te bewonderen zijn, dan zal dat naar verluidt weer op huurbasis zijn. Volgens transferexpert Fabrizio Romano van Sky Sport Italia is Arsenal vooralsnog 'erg blij' met Odegaard.

Arsenal gaat na het huidige seizoen met Real in gesprek om te bekijken wat er mogelijk is. Volgens Romano speelt de toekomst van Zinedine Zidane in Madrid een belangrijke rol. Odegaard zou niet tevreden zijn met de werkwijze van de Franse trainer in het Estadio Bernabéu en denkt zelf na over een definitieve overstap naar Arsenal, waar hij wel verzekerd is van een basisplaats.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie