'Transferadvies' voor Messi en Ronaldo: 'Geweldige stad en mooie achterban'

'Transferadvies' voor Messi en Ronaldo: 'Geweldige stad en mooie achterban'

23-03-2021 09:54
42

David Beckham ziet Lionel Messi en Cristiano Ronaldo wel in de Verenigde Staten spelen. De 45-jarige Engelsman hoopt de supersterren naar zijn Inter Miami te halen.

Beckham strikte onder meer Gonzalo Higuaín en Blaise Matuidi al voor de MLS-club, waarvan hij mede-eigenaar is. De oud-speler van Manchester United, Real Madrid, LA Galaxy, AC Milan en Paris Saint-Germain droomt echter van twee nog veel grotere klappers. Hij ziet Messi (33) en Ronaldo (36) in de nabije toekomst in Florida neerstrijken.

"We wisten dat er altijd zou worden gesproken over welke spelers we binnen zouden halen, of het nou Ronaldo, Messi of Neymar was. Er zouden altijd verhalen komen. Persoonlijk denk ik ook niet dat het voor spelers een moeilijke beslissing is, om eerlijk te zijn. Dit is een geweldige plek", zegt Beckham tegen de Amerikaanse tak van ESPN.

Beckham kan Messi en Ronaldo een transfer naar Miami alleen maar aanraden. "Dit is natuurlijk een geweldige stad en ik vind ook dat we een mooie achterban hebben. Miami heeft een bepaalde aantrekkingskracht op spelers die in Europa grote sterren zijn geweest. Ik begrijp ook dat er veel talent rondloopt in Miami en in het zuiden van Florida, er ligt een mooie kans."