'Tegenvaller voor Koeman: spelmaker door meerdere terugslagen langer aan de kant'

'Tegenvaller voor Koeman: spelmaker door meerdere terugslagen langer aan de kant'

Gepubliceerd: woensdag 24 maart 2021 om 14:22wo 24-03-2021 om 14:22

Een tegenvaller voor Ronald Koeman: het herstel van Philippe Coutinho loopt een stuk moeizamer dan men bij FC Barcelona dacht. De 28-jarige Braziliaan liep eind december een meniscusblessure op. Verwacht werd dat Coutinho na drie maanden weer op het veld zou staan, maar dat lijkt uitgesloten.

Op 2 januari werd Coutinho geopereerd aan zijn knie. AS weet te melden dat het sindsdien niet soepel loopt met het herstel van Coutinho. Zo moest de spelmaker voor een tweede keer onder het mes. Daarnaast had Coutinho met nog meer tegenslagen te maken in zijn herstel.

Coutinho wilde uiteindelijk extern een second opinion over de behandeling, omdat hij niet tevreden is met de aanpak van Barça. Nu heeft hij ervoor gekozen om zich te laten behandelen in Qatar, in plaats van door de medische staf van Barcelona. In Qatar neemt de Belgische kniespecialist Pieter D'Hooghe Coutinho onder handen.

Volgens AS is het dan ook 'volledig uitgesloten' dat Coutinho binnen de verwachte hersteltijd van drie maanden weer fit is. Momenteel zou het zelfs als 'goed' worden beschouwd als de 62-voudig international nog twee of drie wedstrijden in het huidige seizoen kan meedoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws