Opgeleefd na PSV-vertrek: 'De Jong is me blijven volgen, we gaan in gesprek'

Opgeleefd na PSV-vertrek: 'De Jong is me blijven volgen, we gaan in gesprek'

Gepubliceerd: donderdag 25 maart 2021 om 10:05do 25-03-2021 om 10:05

Michal Sadílek weet nog niet hoe zijn toekomst bij PSV eruit ziet. De Tsjechische middenvelder is op huurbasis bij Slovan Liberec helemaal opgeleefd. Binnenkort gaat hij om tafel met technisch manager John de Jong.

Sadílek ligt nog tot medio 2022 vast in het Philips Stadion. "Volgend seizoen wil ik sowieso weer buiten Tsjechië spelen", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. Of dat bij PSV is? "Dat is nog even afwachten en we gaan daar nog over in gesprek. Dit jaar ben ik zeker een betere voetballer geworden, omdat ik op mijn sterkste positie veel wedstrijden heb mogen spelen."

"Ik speel nu op de plaats waar ik me sterk voel", vervolgt Sadílek. "Op het middenveld dus. Ik ben gewoon geen linksback." Op die positie stelde trainer Mark van Bommel hem op bij PSV, maar daar had hij het lastig. "Ik blijf hem dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen", stelt de Tsjech. "We hadden een mooie tijd bij PSV onder 19 gehad en helaas zijn we in 2019 net geen kampioen geworden met PSV. Misschien was dan alles wel heel anders gelopen."

"Ik heb op dit moment geen contact meer met hem, maar wel met John de Jong. Hij is me blijven volgen bij Slovan Liberec en we gaan de komende periode bekijken hoe mijn toekomst eruit ziet", besluit Sadílek.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Sadílek nog toekomst bij PSV?

Ja
46%
Nee
54%
(891 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws