Tadic vol vertrouwen: 'Je ziet dat Europees kampioen worstelt met Azerbeidzjan'

Tadic vol vertrouwen: 'Je ziet dat Europees kampioen worstelt met Azerbeidzjan'

25-03-2021 14:25
19

Een goed begin van de WK-kwalificatiereeks voor het Servië van Dusan Tadic. In eigen land werd er met 3-2 gewonnen van Ierland. Het ging moeizaam, maar daar kan de Ajax-aanvaller niet mee zitten. De Ajax-aanvaller leeft toe naar de wedstrijd tegen Portugal van zaterdag.

Het hoogtepunt van de wedstrijd tegen Ierland was de treffer van Aleksandar Mitrovic, die keeper Mark Travers vanaf een meter of dertig met een lob verschalkte. Het stemt tot tevredenheid bij Tadic. "We hebben geprobeerd te doen wat de coach van ons vroeg", vertelt hij na de wedstrijd, geciteerd door het Servische Novosti. "Er waren goede en slechte dingen, we zijn pas drie dagen bij elkaar. We raakten na het tweede doelpunt van Ierland onnodig in paniek. Er zijn positieve punten, maar ook negatieve. Die gaan we verbeteren."

Tadic is tevreden met de zwaarbevochten 3-2 overwinning en wijst daarbij naar Portugal. De Europees kampioen zit in dezelfde poule als Servië en won woensdagavond met 'slechts' 1-0 van Azerbeidzjan. "Je ziet dat de Europees kampioen worstelt met Azerbeidzjan, we moeten altijd geconcentreerd blijven", richt Tadic zich op het treffen met de Portugezen van zaterdag. "Portugal is de Europees kampioen, maar we moeten in onszelf geloven. Dat probeert de trainer ons mee te geven."