'Volgend seizoen wil ik weer naar het buitenland en misschien is dat wel bij PSV'

'Volgend seizoen wil ik weer naar het buitenland en misschien is dat wel bij PSV'

Gepubliceerd: donderdag 25 maart 2021 om 18:33do 25-03-2021 om 18:33

Michal Sadílek is bij Slovan Liberec in de Tsjechische competitie weer helemaal in zijn element. De middenvelder is gehuurd van PSV, maar mist de club wel.

Ondanks dat de Eindhovenaren besloten om hem te verhuren, koestert de Tsjech nog altijd warme gevoelens voor de club. "Het is voor mij altijd een enorme eer geweest om voor PSV te spelen", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. "Ik heb gedaan wat mij is gevraagd en keihard voor het team geknokt. Elke minuut van de dag was ik klaar om voor PSV uit te komen en ik ben enorm trots dat ik het shirt mocht dragen."

Dat klinkt alsof Sadílek volgend seizoen niet meer terugkeert in Eindhoven, maar een keuze daarover is volgens de kleine middenvelder nog niet gemaakt. Technisch manager John de Jong houdt de verrichtingen van Slovan en de huurling in ieder geval in de gaten. "Volgend seizoen wil ik sowieso weer buiten Tsjechië spelen en of dat bij PSV is, is nog even afwachten", zegt de linkspoot daarover.

Dit seizoen speelde de 21-jarige Sadílek in vijftien competitiewedstrijden mee bij Slovan, dat subtopper is in de Tsjechische competitie. Hij maakte tot dusver drie doelpunten, een aantal dat hij in 27 Eredivisieduels voor PSV nog niet haalde.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws