VI: Feyenoord krijgt concurrentie van twee Eredivisie-clubs in strijd om Beukema

VI: Feyenoord krijgt concurrentie van twee Eredivisie-clubs in strijd om Beukema

26-03-2021 11:59 Laatste update: 12:00
97

Feyenoord is niet de enige club met serieuze interesse in Go Ahead Eagles-verdediger Sam Beukema. Naast de Rotterdammers zouden ook AZ en FC Utrecht zich officieel gemeld hebben bij Go Ahead om een transfer te bespreken.

Dat meldt Voetbal International. Beukema maakt dit seizoen indruk in de Keuken Kampioen Divisie en kan geweldige cijfers overleggen voor een verdediger. Hij kwam in 28 KKD-wedstrijden in actie en wist daarin zeven doelpunten te maken. Daarnaast is de defensie van Go Ahead een van de minst gepasseerde in de Eerste Divisie.

Het zorgt voor veel interesse vanuit de Eredivisie. Eerder werd al bekend dat Arne Slot, vanaf volgend seizoen trainer van Feyenoord, de 'jongere versie van Eric Botteghin' heeft bekeken. "Als aanvoerder met Go Ahead in de Eredivisie zou natuurlijk óók fantastisch zijn", vertelde Beukema al over zijn toekomst. "Bang ben ik nergens voor. Nee, ook niet als Feyenoord voor mij komt. Zo’n stap die Perr Schuurs maakt, van Fortuna naar Ajax, waarom zou ik zoiets niet kunnen?"

Beukema heeft in ieder geval wat te kiezen, naast Feyenoord hebben ook AZ en FC Utrecht zich inmiddels officieel bij Go Ahead gemeld om een transfer te bespreken.