Ajax slaat grote slag en contracteert drie talentvolle jeugdspelers voor drie jaar

Ajax slaat grote slag en contracteert drie talentvolle jeugdspelers voor drie jaar

26-03-2021 16:29
75

Ajax heeft drie talenten uit de jeugdopleiding hun eerste profcontract laten tekenen. Dat laat de club weten via de officiële kanalen. Donny Warmerdam, Youri Baas en David Kalokoh hebben allen voor drie jaar getekend in de Johan Cruijff Arena en liggen tot medio 2024 vast.

Warmerdam is een middenvelder die op dit moment deel uitmaakt van het Amsterdamse beloftenelftal. Hij doorliep de gehele jeugdopleiding, debuteerde in augustus 2020 voor Jong Ajax en heeft tot dusver zestien officiële wedstrijden gespeeld. Daarin scoorde hij nog niet.

Verdediger Baas kwam in 2018 over van Excelsior en debuteerde ruim drie maanden later voor Jong Ajax dan ploeggenoot Warmerdam. Hij heeft vijftien wedstrijden voor de talentvolle Ajacieden achter zijn naam staan en ook hij wist het net nog niet te vinden.

Tenslotte is Kalokoh een vleugelaanvaller met roots in Sierra Leone, die sinds 2015 op De Toekomst speelt. De linksbuiten, die overkwam van VVV-Venlo, werd vorig seizoen topscorer namens Ajax Onder 15 met twintig goals in 23 wedstrijden en op dit moment zit hij in Ajax Onder 17.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s