'Ik denk wel dat Ibrahimovic iets van zichzelf in AZ'er Karlsson ziet'

'Ik denk wel dat Ibrahimovic iets van zichzelf in AZ'er Karlsson ziet'

Gepubliceerd: zaterdag 27 maart 2021 om 15:55za 27-03-2021 om 15:55

Barry van Galen denkt dat AZ-aanvaller Jesper Karlsson een mooie tijd tegemoet gaat bij het Zweedse elftal. Volgens het clubicoon van de Alkmaarders ligt het in de lijn der verwachtingen dat de teruggekeerde Zlatan Ibrahimovic de bravoure van Karlsson wel kan waarderen.

De vleugelaanvaller van AZ zal voor het eerst samen gaan spelen met Ibrahimovic, die zijn comeback maakte in het nationale elftal van de Zweden. "Zlatan zal wel een geintje uithalen met Karlsson, maar ik denk wel dat hij iets van zichzelf in Karlsson ziet", zegt Van Galen in de Retteketet Podcast van Voetbal International. "Die hebben dezelfde instelling."

De gewezen middenvelder verwacht dan ook dat het tweetal het goed met elkaar zal kunnen vinden. "Ik weet zeker dat hij Karlsson mag. Zlatan houdt niet van die jongens die praten, want dat moet je op het veld doen. Karlsson wil dat en ik weet ook zeker dat hij een vaste basisspeler gaat worden bij Zweden als hij zo doorgaat. Nu alleen nog een assistje op Zlatan.."

De AZ'er kwam in het eerste WK-kwalificatieduel van Zweden met Georgië (1-0) nog niet binnen de lijnen. Zondagavond krijgt hij een herkansing wanneer de Scandinaviërs op bezoek gaan bij Kosovo.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws