Koopmeiners denkt meteen aan Ajax: 'Ik wil dit duidelijk maken: geen intentie'

Koopmeiners denkt meteen aan Ajax: 'Ik wil dit duidelijk maken: geen intentie'

Gepubliceerd: zondag 4 april 2021 om 12:29zo 04-04-2021 om 12:29

Teun Koopmeiners moest na zijn snelle rode kaart tegen Willem II meteen denken aan Ajax. De Eredivisie-koploper uit Amsterdam is op 25 april de tegenstander van AZ.

Koopmeiners raakte Willem II-aanvaller Vangelis Pavlidis en kon na amper vijf minuten douchen van scheidsrechter Kevin Blom. "Een heel ongelukkig moment", reageert de aanvoerder van AZ bij ESPN. "Het is totaal niet mijn intentie om hem vies te raken. Hij is net wat eerder. Ik ben al in beweging dus ik kan geen kant op. Neemt niet weg dat ik hem pijnlijk raak. Ik wist wel gelijk hoelaat het was, ja. Ik voelde dat ik hem raakte en wist dat de scheidsrechter geen andere kant op kon."

Nu is het de vraag voor hoeveel wedstrijden Koopmeiners wordt geschorst. Na de thuiswedstrijd van volgende week tegen Sparta volgt over drie weken de topper tegen Ajax. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om aan te geven dat er van opzet geen sprake was. "Ik dacht er gelijk aan. Daarom wil ik dit duidelijk maken: het is totaal niet mijn intentie om een vieze overtreding te maken. het is geen doodschop. Het is wel heel ongelukkig. Ik moet afwachten."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws