Koopmeiners: 'De interesse van Roma is er, mijn broertje stond er mooi op'

Koopmeiners: 'De interesse van Roma is er, mijn broertje stond er mooi op'

Gepubliceerd: zaterdag 3 april 2021 om 23:12za 03-04-2021 om 23:12

Teun Koopmeiners staat in de belangstelling van AS Roma. Dat bevestigt de aanvoerder van AZ na het Eredivisie-duel bij Willem II (0-1), waarin hij al snel een rode kaart kreeg.

La Gazzetta dello Sport maakte melding van de interesse van de Romeinen in Koopmeiners, maar de befaamde roze sportkrant plaatste daarbij wel een foto van broertje Peer. "Dat was een grappigs iets binnen ons gezin. Ik ben nu wel met mijn gedachten heel ergens anders, maar de interesse is er. Wat er verder gaat gebeuren, gaan we allemaal wel zien", zegt de 23-jarige middenvelder tegen de NOS.

"Ik ga verder niet in op welke interesse dan ook", vervolgt Koopmeiners. "Het is logisch dat als we als team zo'n goed seizoen draaien dat dit soort dingen gebeuren. Alleen is het nu nog niet aan de orde."

Ook bij ESPN werd Koopmeiners geconfronteerd met de 'interesse' van Roma in Peer. "Mijn broertje stond er mooi op. We moesten er om lachen." Veel meer wilde de AZ-captain niet kwijt. "Het enige wat ik erover kwijt wil is dat er verschillende interesse is. Wie, wat, waar gaan jullie allemaal nog wel zien." Maar vindt hij Roma een mooie club? "Ja, natuurlijk. Maar ik ben nog lekker hier. Interesse is altijd mooi, als waardering. Maar we hebben nog een mooie strijd te gaan met AZ."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws