Breaking news

LIVE: Feyenoord komt op gelijke hoogte na nieuwe eigen goal

EL-vraag valt verkeerd bij Haller: 'Dit is wat ik bedoel, dat is niet zo'

EL-vraag valt verkeerd bij Haller: 'Dit is wat ik bedoel, dat is niet zo'

Gepubliceerd: zondag 4 april 2021 om 19:10zo 04-04-2021 om 19:10

Laatste update: zondag 4 april 2021 om 19:59zo 04-04-2021 om 19:59

Sébastien Haller baalt ervan dat hij niet ingeschreven is voor de Europa League, maar vindt dat de media er een veel te groot onderwerp van maken. De Ivoriaans international richt zich op de Eredivisie-wedstrijden met zijn club en is blij met de drie punten tegen sc Heerenveen.

Haller kende de afgelopen weken geen al te beste periode bij Ajax, maar was tegen Heerenveen weer eens trefzeker. Hij veranderde een schot van Lisandro Martínez van richting en moest bijna vier minuten wachten op de VAR voordat hij kon juichen. Haller blijft gefocust op zijn spel en doet er op de training alles aan om beter te worden. "Wanneer je op trainingsveld komt, probeer je beter te worden. Wat mist er, wat werkt er niet? Daar ga je dan aan werken", begint hij in gesprek met ESPN.

De spits baalt ervan dat hij niet mee mag spelen in de Europa League-campagne van Ajax vanwege een administratieve fout, maar stelt dat de media de kwestie opblazen. "Dit is wat ik bedoel", vervolgt Haller na een vraag over het onderwerp. "Jullie vinden het leuk om daarover te praten, dat ik niet speel. Dat ik gefrustreerd zou raken, dat soort dingen. Maar dat is niet zo. Als ik niet zou presteren zoals ik zou willen, dan zou het anders zijn. Tuurlijk, ik kan niet spelen. Maar het is gebeurd."

Het kostte Ajax de nodige moeite om de overwinning over de streep te trekken op bezoek in Friesland, maar daar kan Haller niet mee zitten. "Het is de kracht van grote teams. Zelfs wanneer je niet goed speelt, win je. We mogen blij zijn met de drie punten, de mentaliteit was top."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws