'Ik speel volgend jaar liever tegen Feyenoord en PSV dan tegen Helmond Sport'

'Ik speel volgend jaar liever tegen Feyenoord en PSV dan tegen Helmond Sport'

Gepubliceerd: maandag 5 april 2021 om 09:08ma 05-04-2021 om 09:08

Als ADO Den Haag degradeert, dan zal Ricardo Kishna niet vertrekken uit de Hofstad. De 26-jarige aanvaller wil nog niet denken aan de Keuken Kampioen Divisie, al komt degradatie steeds dichterbij voor ADO. 

"Mijn contract is verlengd, dus ik ben volgend jaar sowieso speler van ADO", vertelt Kishna in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Maar over de Keuken Kampioen Divisie wil ik nog niet nadenken. We hebben nog zeven wedstrijden en de kans dat we het nog redden is niet groot, maar daar gaan we nog vol voor. We hebben veel om voor te spelen. Want ik speel volgend jaar liever tegen Feyenoord en PSV dan tegen, met alle respect, Helmond Sport."

ADO bezet momenteel de laatste plek in de Eredivisie. Kishna heeft het daar vanzelfsprekend moeilijk mee. "Ik kan niet tegen mijn verlies, ik wil belangrijk zijn en ga automatisch steeds meer van mezelf eisen. Ik vind het heel zwaar om zo laag te staan met ADO. Al helemaal als je ziet hoe we sommige wedstrijden verloren hebben. Neem bijvoorbeeld de wedstrijd tegen Heracles. Ik had toen persoonlijk het gevoel dat ik helemaal niet in het spel werd betrokken. Dat was zwaar klote."

Met nog zes wedstrijden op het programma lijkt degradatie bijna onvermijdelijk voor ADO. De afstand op een plekje uit de degradatiezone bedraagt nu zeven punten. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws