Breaking news

LIVE: Feyenoord komt op gelijke hoogte na nieuwe eigen goal

Ronaldo wil niets van Gosens weten: 'Ik werd helemaal rood en schaamde me'

Ronaldo wil niets van Gosens weten: 'Ik werd helemaal rood en schaamde me'

Gepubliceerd: maandag 5 april 2021 om 11:26ma 05-04-2021 om 11:26

Laatste update: maandag 5 april 2021 om 11:29ma 05-04-2021 om 11:29

Robin Gosens heeft een pijnlijk blauwtje gelopen bij Cristiano Ronaldo. In zijn biografie 'Dreams are Worthwhile' vertelt de linksback van Atalanta Bergamo over een beschamende interactie met de Juventus-ster.

De oud-speler van Heracles Almelo had net met Atalanta Bergamo van Juventus gewonnen, toen hij naar Ronaldo snelde met een verzoek. 'Na de wedstrijd tegen Juventus probeerde ik een droom van mij uit te laten komen door Ronaldo om zijn shirt te vragen', laat Gosens optekenen in zijn biografie. 'Ik rende na het laatste fluitsignaal meteen naar hem toe, nog voor feest te gaan vieren met de fans. Ik vroeg: 'Cristiano, mag ik je shirt hebben?' Hij keek niet eens naar me, hij zei gewoon 'Nee!'

'Ik werd helemaal rood en schaamde me. Ik liep weg en voelde me heel klein. Ken je dat moment dat er iets beschamends gebeurt en je om je heen kijkt of iemand anders het gezien heeft? Dat is wat ik voelde, en ik probeerde het te verbergen', aldus Gosens, die binnenkort - als hij durft - voor een herkansing kan gaan. Volgende week zaterdag komt Juventus weer op bezoek.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws