Janssen verrast door uitblijven Ajax-interesse: 'Zou daar écht fantastisch passen'

Janssen verrast door uitblijven Ajax-interesse: 'Zou daar écht fantastisch passen'

05-04-2021 16:44
139

Pierre van Hooijdonk en Theo Janssen steken de loftrompet over Fredrik Midtsjö, die niet zou misstaan bij PSV of Ajax. Voetbal International-hoofdredacteur Freek Jansen weet dat de Amsterdammers niet voldoende overtuigd zijn van de 27-jarige Noor van AZ.

Aan tafel bij Studio Voetbal worden de kwaliteiten van Midtsjö bewierookt. Volgens Van Hooijdonk kan hij 'met twee vingers in de neus' op de positie van Pablo Rosario of Ibrahim Sangaré spelen bij PSV. "We hebben laatst PSV-AZ gehad. Koopmeiners en Midtsjö zijn een klasse beter dan Rosario en Sangaré. Hij kan overal mee."

Met dat laatste is Janssen het eens. Hij vindt de middenvelder van de Alkmaarders wel iets voor Ajax. "We hebben het weleens over de rechtermiddenvelder bij Ajax, naast Gravenberch. Hij zou daar fantastisch spelen. Hij zou daar écht fantastisch passen." Volgens VI-clubwatcher Jansen is van een overstap naar Amsterdam geen sprake. "Hij is een paar keer voorbij gekomen, ook intern en tijdens het scoutingsoverleg. Eigenlijk is steeds de conclusie onder aan de streep: niet goed genoeg."

Dat laatste verrast de oud-prof van Vitesse, FC Twente en Ajax. "Als je dan kijkt naar Álvarez en andere jongens die daar spelen, hij is veel beter. Hij kan stofzuigen, maar hij probeert ook elke bal vooruit te spelen. Hij heeft een fantastisch loopvermogen. Als ik Ajax was en ik had nog ergens tien miljoen euro liggen…"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie