KNVB deelt programma Oranje tot aankomend EK, twee oefenwedstrijden gepland

KNVB deelt programma Oranje tot aankomend EK, twee oefenwedstrijden gepland

Gepubliceerd: dinsdag 6 april 2021 om 11:08di 06-04-2021 om 11:08

Laatste update: dinsdag 6 april 2021 om 12:49di 06-04-2021 om 12:49

Het Nederlands elftal speelt voorafgaand aan het EK nog twee oefenwedstrijden, waarin respectievelijk Schotland en Georgië als tegenstanders fungeren. Op zondag 6 juni vindt de 'uitzwaaiwedstrijd' van Oranje plaats in de Grolsch Veste, te Enschede.

Het EK van aankomende zomer komt steeds dichterbij en de KNVB heeft dinsdag het resterende programma van Oranje gedeeld via de officiële kanalen. Op woensdag 2 juni speelt het Nederlands elftal een oefenwedstrijd tegen Schotland in de Portugese Algarve, waar de selectie van bondscoach Frank de Boer dan op trainingskamp is. Vier dagen later, op zondag 6 juni, speelt Oranje in Enschede een oefenwedstrijd tegen Georgië.

Oranje gaat van zaterdag 29 mei tot en met vrijdag 4 juni op trainingskamp in Portugel, naar het Cascade Resort in Lagos. Daar speelt Oranje op woensdag 2 juni een oefenwedstrijd tegen Schotland. Bij terugkomst in Nederland speelt het elftal van Frank de Boer op zondag 6 juni voor het eerst in de geschiedenis een interland tegen Georgië.

Exact een week later begint Oranje tegen Oekraïne aan het eerste groepsduel van het EK. Vier dagen later speelt het Nederlands elftal tegen Oostenrijk en het laatste groepsduel in de poulefase van het EK tegen Noord-Macedonië staat maandag 21 juni op het programma. Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws