Gravenberch over Stekelenburg-moment: 'Ging naar binnen, buiten en binnen'

Gravenberch over Stekelenburg-moment: 'Ging naar binnen, buiten en binnen'

Gepubliceerd: dinsdag 6 april 2021 om 18:55di 06-04-2021 om 18:55

Ryan Gravenberch heeft een inkijkje gegeven bij het moment dat Maarten Stekelenburg geblesseerd raakte. De ervaren Ajax-doelman kreeg tijdens de warming-up voor het duel met sc Heerenveen last van een knieblessure, waardoor hij niet aan de aftrap kon verschijnen.

"Ik was ook bezig met de warming-up", blikt Gravenberch bij de clubkanalen van Ajax terug op het moment dat Stekelenburg geblesseerd raakte. "Ik zag hem (Stekelenburg, red.) naar binnen gaan, weer naar buiten komen en toen weer naar binnen gaan. Ik zag ook dat ze Kjell gingen inschieten. Dus ik dacht: Hé, is er iets mis? Kjell heeft het goed gedaan. Voor de wedstrijd heb ik hem ook succes gewenst en gezegd dat hij het kon. Hij heeft het wel aardig laten zien in de wedstrijd."

Donderdag neemt Ajax het in de kwartfinale van de Europa League op tegen AS Roma. Dat is slechts één van de momenten deze maand waar Gravenberch naar uitkijkt. "Het wordt een spannende maand met de Europa League. In die wedstrijden moeten we gewoon vol knallen. Het wordt lastig, maar ik heb er vertrouwen in dat het kan. De bekerfinale is ook op komst en uiteindelijk moeten we ook het kampioenschap binnenhalen", stelt de jonge middenvelder. Ajax en Roma beginnen donderdag om 21.00 uur aan het duel in Amsterdam.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws