De Bruyne tekent megacontract bij Man City: 'Beste voetbal in mijn carrière'

De Bruyne tekent megacontract bij Man City: 'Beste voetbal in mijn carrière'

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 11:10wo 07-04-2021 om 11:10

Laatste update: woensdag 7 april 2021 om 11:23wo 07-04-2021 om 11:23

Kevin De Bruyne blijft speler van Manchester City. De Belgische regisseur heeft in het Etihad Stadium zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2025.

De Bruyne lag nog twee jaar vast, maar Manchester City bereikte na langdurige onderhandelingen een akkoord over twee extra jaren. In 2015 kwam de 29-jarige middenvelder over van VfL Wolfsburg. Sindsdien leidde hij City naar twee landstitels, één FA Cup en vier League Cups. Vorig jaar werd hij uitgeroepen tot PFA Player of the Year.

Volgens Engelse media gaat De Bruyne ruim 18,6 miljoen euro per jaar verdienen. "Ik kan niet blijer zijn", reageert De Bruyne op de clubsite. "Ik voel me hier thuis. Ik hou van de fans, mijn familie is gelukkig in Manchester en mijn spel heeft zich heel goed ontwikkeld. Op dit moment speel ik het beste voetbal in mijn carrière, en er zit nog meer aan te komen."

"Dit is een belangrijk moment voor deze club", reageert technisch directeur Txiki Begiristain. "Kevin is zonder twijfel één van de beste voetballers ter wereld. Het is fantastisch dat hij in zijn beste jaren speler van Manchester City is en blijft."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws