Breaking news

Koeman wint eerste prijs met Barcelona dankzij excellerende Frenkie de Jong

Miljonair tipt Feyenoord: 'Dat is te veel, maar dan kijk ik er zakelijk naar'

Miljonair tipt Feyenoord: 'Dat is te veel, maar dan kijk ik er zakelijk naar'

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 19:05wo 07-04-2021 om 19:05

Succesvol zakenman Michel Perridon, die tevens afkomstig is uit Rotterdam, is niet bereid om geld te pompen in Feyenoord. De Rotterdammers zijn hard op zoek naar een investeerder, maar hoeven dus niet op het geld van miljonair Perridon te rekenen. Wel heeft Perridon een tip voor Feyenoord.

Ruim tien jaar geleden wilde Perridon een deel van zijn vermogen in Feyenoord stoppen. Dat heeft hij toen echter niet gedaan en hij is dat tevens niet meer van plan in de toekomst. "Feyenoord is groter dan alles en daardoor niet te managen", legt de miljonair uit in gesprek met De Ondernemer. "Ondertussen gaat het niet goed. Wanneer liepen hier nu iconische voetballers rond? Zoals Van Hanegem en Cruijff. Ja, Dirk Kuyt was een icoon."

Perridon heeft echter een ander idee voor Feyenoord: fuseren met de andere bvo's in Rotterdam. "Waar in Nederland zie je zoveel clubs dichtbij elkaar? Feyenoord, Sparta, Excelsior en ook Dordrecht. Dat is te veel", stelt Perridon, die zich echter realiseert dat zijn idee waarschijnlijk geen werkelijkheid gaat worden. "Maar dan kijk ik er zakelijk naar. Gaat niet gebeuren, want voetbal is emotie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws