Scherpen reageert na Ajax-blunder: Tja, wat moet je erover zeggen?

Scherpen reageert na Ajax-blunder: "Tja, wat moet je erover zeggen?"

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 23:17do 08-04-2021 om 23:17

Laatste update: donderdag 8 april 2021 om 23:20do 08-04-2021 om 23:20

Kjell Scherpen is schuldbewust na z'n blunder tegen AS Roma. De doelman ging in de fout bij de gelijkmaker en incasseerde later ook nog de 1-2. 

"Dan is alles wat je daarvoor hebt gedaan vergeten", doelt Scherpen bij RTL7 op de gelijkmaker. "Hij schoot hem in m'n hoek. Dat had ik verwacht, maar er stonden veel mensen daar. Maar alsnog was het niet best. Tja, wat moet je erover zeggen? Het is een fout, zonde."

Scherpen zat verder goed in de wedstrijd. Hij voorkwam in de rust de openingsgoal van AS Roma. "Je weet dat je daarvoor alles goed doet, dus daar probeer je op te bouwen. Maar het komt wel binnen bij je. Je moet door en uiteindelijk verlies je hem ook nog. Spanning? Dat weet ik niet, want in de eerste helft was het niet te zien. Maar misschien blijft het hangen. Het was gewoon een slecht moment. Zo'n bal krijg je honderd keer en honderd keer pak je hem."

"We hebben veel kansen gehad en konden op 2-0 komen. Dan wordt het 1-1. Dat zij er met de winst vandoor gaan maakt het extra zuur. We hadden vandaag ook de controle, dus we maken nog alle kans. We moeten veel goals maken en onze rug rechten. Of ik zal slapen vanavond? Dat lukt nooit na een wedstrijd, maar ik zal wel wakker liggen, denk ik."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws