Breaking news

PSV-spits Zahavi ontbreekt vanwege gewapende overval, vrouw en kinderen bedreigd

LIVE-discussie: Letsch en Brood genoodzaakt tot wijzingen bij Vitesse en ADO

LIVE-discussie: Letsch en Brood genoodzaakt tot wijzingen bij Vitesse en ADO

Gepubliceerd: vrijdag 9 april 2021 om 19:06vr 09-04-2021 om 19:06

Vitesse-trainer Thomas Letsch heeft voor het treffen met ADO Den Haag twee wijzigingen in zijn elftal doorgebracht. De Duister moet het onder meer stellen zonder de afwezige Danilho Doekhi. Bij ADO ontbreekt onder meer Michiel Kramer.

Bij Vitesse keert Remko Pasveer weer terug onder de lat. De ervaren goalie was vorige week uit voorzorg afwezig tegen FC Twente, maar keept nu weer in plaats van Jeroen Houwen. Opvallend is dat Doekhi ontbreekt bij de Arnhemmers. De verdediger behoort niet tot de wedstrijdselectie. Alois Oroz neemt de positie van Doekhi over.

Ook ADO heeft te maken met afwezigen. De Hagenaren maken via de clubkanalen bekend dat spits Michiel Kramer niet van de partij is wegens privéomstandigheden. Ook Bobby Adekanye zit niet bij de selectie. Omroep West weet dat de 22-jarige aanvaller kampt met een blessure. Daarnaast heeft trainer Ruud Brood ervoor gekozen om Cain Seedorf en Xander Severina, die vorige week debuteerden voor ADO tegen FC Utrecht, weer uit de basis te halen. Daartegenover staat de entree van Kees de Boer, Pascu, Gianno Zuiverloon en Jonas Arweiler in de opstelling.

De opstellilingen:

Vitesse: Pasveer; Dasa, Oroz, Bazoer, Rasmussen, Wittek; Tronstad, Tannane, Bero; Openda, Broja.

ADO Den Haag: Fraisl; Van Ewijk, Zuiverloon, Pinas, Kemper; De Boer, Vejinovic, Pascu; Besuijen, Arweiler, Kishna.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws