'Mogelijk slecht nieuws voor Van de Beek: United zet in op transfer van Rice'

'Mogelijk slecht nieuws voor Van de Beek: United zet in op transfer van Rice'

Gepubliceerd: vrijdag 9 april 2021 om 21:25vr 09-04-2021 om 21:25

Manchester United heeft nog een speler op het oog voor het toch al drukbezette middenveld. West Ham United-uitblinker Declan Rice is in beeld op Old Trafford, meldt het doorgaans goed ingevoerde The Athletic.

United wil Chelsea aftroeven in de strijd om de 22-jarige Engelse international, die een groot aandeel heeft in de uitstekende prestaties van West Ham. De ploeg van manager David Moyes staat momenteel vierde in de Premier League. Manchester United heeft al in kaart gebracht hoe het de Londenaren wil overtuigen van een transfer en daar speelt Jesse Lingard een grote rol in.

Lingard wordt door West Ham gehuurd van United en is helemaal opgeleefd bij The Hammers. Door hem in een transfer te betrekken willen The Mancunians het prijskaartje van Rice drukken. Moyes stelde onlangs nog dat de centrale middenvelder in zijn ogen 'veel meer' dan 117 miljoen euro waard is, dus goedkoop zal hij in ieder geval niet zijn.

Manager Ole Gunnar Solskjaer is een groot bewonderaar van Rice en wil hem graag toevoegen aan zijn opties voor het middenveld, zo schrijft The Athletic. Dat zou een nieuwe tegenvaller zijn voor Donny van de Beek, die op zijn geliefde positie achter de spits ook al niet aan spelen toekomt door de concurrentie van Bruno Fernandes.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws