AZ wil 'feestje Ajax verstoren': 'Ze hadden het tegen Roma inderdaad zwaar'

AZ wil 'feestje Ajax verstoren': 'Ze hadden het tegen Roma inderdaad zwaar'

Gepubliceerd: vrijdag 9 april 2021 om 22:54vr 09-04-2021 om 22:54

AZ heeft weinig zin om als lijdend voorwerp te fungeren op het 35ste titelfeestje van Ajax. De Amsterdammers kunnen op zondag 25 april het kampioenschap veiligstellen in het thuisduel met de Alkmaarse rivaal. Bovendien zijn er fans welkom in de Johan Cruijff Arena.

Dat nieuws is ook AZ-coach Pascal Jansen niet ontgaan. "Ik heb dat ook voorbij zien komen", vertelt hij aan De Telegraaf. "Nou ja, op zich ben ik er altijd wel op uit om feestjes te verstoren. Mocht het echt aan de orde zijn, dan gaan we het op die dag wel zien."

Jansen zag dat Ajax donderdag zijn eerste nederlaag van 2021 leed. AS Roma was in Amsterdam met 1-2 te sterk in de kwartfinale van de Europa League. "Ja, ze hadden het gisteren inderdaad zwaar. Maar ze misten óók een penalty. Ze hadden die wedstrijd uiteindelijk over de streep moeten trekken", stelt de trainer van AZ.

"Twee momenten deden hun de das om", vervolgt Jansen. "Roma is natuurlijk geen lachertje, dat is ook een aardige ploeg hoor. Ajax heeft nog een aardige klus te klaren in Italië. Maar oké, in voetbal is álles mogelijk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Ajax tegen AZ al kampioen worden?

Ja
64%
Nee
36%
(1886 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws