'Intikker van Ziyech? Nee, dit is een waanzinnige goal, moeilijk om uit te voeren'

'Intikker van Ziyech? Nee, dit is een waanzinnige goal, moeilijk om uit te voeren'

Gepubliceerd: zondag 18 april 2021 om 10:52zo 18-04-2021 om 10:52

Hans Kraay junior denkt dat Hakim Ziyech zich ook in de Premier League gaat bewijzen. De Marokkaan maakte zaterdagavond de winnende goal namens Chelsea in de halve finale van de FA Cup tegen Manchester City.

De spelmaker, die afgelopen zomer overkwam van Ajax, had wat tijd nodig om te wennen aan het Engelse spel en ook nu nog lijkt trainer Thomas Tuchel niet helemaal overtuigd van de kwaliteiten van Ziyech. Kraay verwacht dat het omslagpunt eraan komt. "De criticasters in Londen gaat hij ook de mond snoeren", zegt de analist tijdens Goedemorgen Eredivisie op ESPN.

"In Amsterdam waren ze er ook", brengt Kraay de fluitconcerten in de Johan Cruijff Arena aan het adres van Ziyech in herinnering. "Hij vond dat ze konden blijven fluiten, omdat hij toch zijn ding deed en de balletjes diep gaf als hij het zag. Dat doet hij nu ook."

De goal die de voormalig Ajacied maakte, was volgens de meesten een intikker. "Daar ben ik het niet mee eens, want dit is een waanzinnige goal. Hij krijgt de bal anderhalve meter achter zich na een slechte voorzet van Werner en geeft hem nog bewust effect mee. Dit was gewoon heel moeilijk, echt geweldig van hem."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws