Geblesseerde Cerny hoopt op transfer: Ik weet dat de clubs contact hebben

Geblesseerde Cerny hoopt op transfer: "Ik weet dat de clubs contact hebben"

Gepubliceerd: woensdag 21 april 2021 om 15:30wo 21-04-2021 om 15:30

Laatste update: woensdag 21 april 2021 om 15:33wo 21-04-2021 om 15:33

De revalidatie van Vaclav Cerny verloopt volgens schema. Dat vertelt hij aan het Tsjechische magazine Gól. De 23-jarige aanvaller hoopt zijn laatste wedstrijd voor FC Twente nog niet te hebben gespeeld.

Twente huurt Cerny dit seizoen van FC Utrecht. De aanvaller zou blij zijn als de Enschedese club hem definitief vastlegt. "Ja, dat is mijn wens", laat hij weten. "Maar de beslissing ligt niet in mijn handen. Ik weet dat de clubs contact hebben. We gaan het zien. Ik heb er in elk geval een goed gevoel over."

Eerst werkt Cerny in de luwte aan zijn terugkeer. "De operatie is goed verlopen, alles ziet eruit zoals het hoort. Ik zit nu in de achtste week van mijn revalidatie. Gelukkig was het dit keer alleen mijn kruisband. De andere delen van mijn knie waren in orde. Maar ik ben een realist en kijk niet verder dan één maand vooruit."

Dat hij Twente nu niet kan helpen, doet nog het meeste pijn. "Daarom train ik meestal niet op de club. Alles om deze emoties te vermijden. Het is een cliché, maar het is echt niet prettig als je op de club bent en weet dat je niet kunt spelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws