Breaking news

PSV passeert AZ: nog twee wedstrijden overleven voor Champions League-ticket

VI: Den Bosch-speler Felida kan stap naar Eredivisie maken, concurrentie fors

VI: Den Bosch-speler Felida kan stap naar Eredivisie maken, concurrentie fors

Gepubliceerd: donderdag 22 april 2021 om 18:26do 22-04-2021 om 18:26

FC Den Bosch-speler Kevin Felida staat hoog op het verlanglijstje van FC Groningen, maar er zijn meerdere kapers op de kust. FC Cincinnati en Toulouse hopen de middenvelder binnen te halen.

Dat meldt Voetbal International. De 21-jarige Felida mag aanstaande zomer naar verluidt vertrekken bij Den Bosch, omdat zijn contract in de zomer van 2022 afloopt. Als Den Bosch de middenvelder na dit seizoen verkoopt, ontvangt het nog een transfersom. 

Groningen bracht in een eerder stadium al een bod uit op Felida, maar destijds ging Den Bosch niet akkoord. Felida wordt bij De Trots van het Noorden gezien als de mogelijke opvolger van Azor Matusiwa, die na dit seizoen graag een volgende stap wil maken. Cincinnati heeft echter ook interesse in Felida. Jaap Stam is op dit moment trainer bij de Major League Soccer-club. Bij Toulouse, actief op het tweede niveau in Frankrijk, zijn Branco van den Boomen en Stijn Spierings actief.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Felida al meer dan honderd Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden in zijn benen. Hij stroomde door vanuit de jeugdopleiding van Den Bosch. Dit seizoen kwam hij tot op heden tot dertig optredens in de Keuken Kampioen Divisie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws