Van Polen (35) weet van geen ophouden en tekent eenjarig contract

Van Polen (35) weet van geen ophouden en tekent eenjarig contract

Gepubliceerd: vrijdag 23 april 2021 om 11:05vr 23-04-2021 om 11:05

Bram van Polen heeft opnieuw zijn contract bij PEC Zwolle verlengd. De aanvoerder tekende vrijdag een verbintenis voor één seizoen, waar hij zijn vijftiende jaar tegemoet gaat bij de club.

Het was nog even de vraag of Van Polen bij zou tekenen, maar vrijdag komt PEC met nieuws. "Zoals ik vaker gezegd heb zijn er twee voorwaarden noodzakelijk om mijn contract te verlengen. Ik wil me nog hartstikke fit voelen en ik wil daarbij van waarde kunnen zijn voor het team. Gelukkig is dit allebei na al die jaren nog steeds het geval", zegt Van Polen op de clubsite van PEC.

Van Polen ziet zichzelf niet in het shirt van een andere club. "Tuurlijk gaan de jaren tellen, maar het lichaam kan het nog prima aan en ook mentaal voel ik me fris. Daarom wil ik nu eerst dit seizoen goed afsluiten en sta ik ook alweer in de startblokken voor de nieuwe jaargang. Ik plak er met alle liefde nog een jaar aan vast."

Technisch manager Mike Willems is blij dat Van Polen verlengd heeft en wijst naar zijn ervaring. "Het is een type speler dat je er altijd bij wil hebben. Gelukkig is Bram daarbij nog altijd topfit. Zoals hij zelf al aangaf, beginnen ook voor hem de jaren te tellen, maar iedere keer dat hij weer op het veld staat bruist hij van de energie en gaat hij de duels aan zoals hij dat al jaren doet; fel en vol overgave. Bij de trainingen loopt hij altijd voorop en op conditioneel gebied presteert hij nog altijd boven de norm. Dit alles maakt dat Bram een absolute meerwaarde is voor PEC Zwolle, ook komend seizoen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws