PSV verwacht drukke transferzomer: 'We zullen zeker nieuwe spelers nodig hebben'

PSV verwacht drukke transferzomer: 'We zullen zeker nieuwe spelers nodig hebben'

23-04-2021 14:58 Laatste update: 15:02
91

Roger Schmidt denkt dat de kans groot is dat Mario Götze volgend seizoen nog bij PSV speelt. In Duitse media wordt gemeld dat de aanvallende middenvelder overweegt om de deur in Eindhoven achter zich dicht te trekken.

De trainer van PSV heeft niet het gevoel dat Götze daadwerkelijk aan een vertrek denkt. "Ik kan niet voor hem spreken, maar mijn gevoel is dat hij hier gelukkig is en dat PSV een goede stap voor hem is geweest", zegt Schmidt op de persconferentie ter voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen FC Groningen, opgetekend door het Eindhovens Dagblad.

Dat de wereldkampioen van 2014 nog niet zijn beste spel heeft kunnen laten zien, vindt de Duitse oefenmeester ook. "Helaas heeft hij wat blessures gehad en dat vertraagde het proces van zijn ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat we goede kansen hebben dat hij hier komend seizoen opnieuw speelt."

PSV heeft volgens Schmidt namelijk een nog sterkere selectie nodig. "Een goede selectie geeft nu eenmaal de grootste kans om het hoogste te halen. We zullen misschien een aantal spelers verliezen en hebben ook een aantal nieuwe spelers nodig. Dat zal zonder twijfel het geval zijn, maar dan hebben we volgend seizoen een nóg betere selectie dan dit seizoen."