Breaking news

Spaanse media bikkelhard voor Koeman en Barça: 'Slechts vijf échte basisspelers'

Post loopt leeg na weer een nederlaag: 'Het zit niet goed in deze spelersgroep'

Post loopt leeg na weer een nederlaag: 'Het zit niet goed in deze spelersgroep'

Gepubliceerd: zaterdag 24 april 2021 om 21:30za 24-04-2021 om 21:30

VVV-Venlo verloor zaterdagavond voor de elfde achtereenvolgende keer in de Eredivisie en dat gaat ook captain Danny Post niet in de koude kleren zitten. De middenvelder is 'mentaal helemaal op' en loopt na afloop van de wedstrijd helemaal leeg voor de camera van ESPN.

VVV verloor met 2-0 bij Sparta en kan daardoor zondag onder de degradatiestreep terecht komen. Post ziet het allemaal even niet meer zitten. "Dit hele jaar is een teleurstelling", verzucht hij bij ESPN. "Mentaal is dit heel zwaar en we zitten er allemaal doorheen. Niks lukt, alles gaat verkeerd en dat ligt aan onze mentaliteit. Het zit gewoon niet goed in deze spelersgroep. Je kan Mourinho erbij halen, maar ook hem lukt het niet. Het zit in de koppies, ook bij mijzelf."

Hoe de Venlonaren het om kunnen draaien, weet de aanvoerder ook niet. "De pijp is gewoon leeg en ik weet niet hoe dat kan. Natuurlijk zijn we toe aan een goed resultaat, maar dat ga je nooit halen op deze manier. Zo gaat het als een nachtkaars uit en dat zie je vandaag eigenlijk al gebeuren. We hebben al zo vaak gesprekken gevoerd en we willen positief blijven, maar het moet uit jezelf komen. Je ziet gewoon dat het niet goed zit in deze groep."

De Amsterdammer neemt dat ook zichzelf kwalijk. "Ik doe zelf ook niet wat ik normaal gesproken wel kan doen en wel kan brengen. We weten niet wat er op het spel staat, zo lijkt het, en we weten niet wat we moeten doen om dit te stoppen. Het vreet aan me. We hebben nog vier wedstrijden waarin we alles moeten doen om erin te blijven, maar dat wordt een hele opgave."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws