'Drie clubs hebben interesse in Varane, Real ligt niet wakker van vertrek'

'Drie clubs hebben interesse in Varane, Real ligt niet wakker van vertrek'

26-04-2021 10:50 Laatste update: 11:59
33

Chelsea maakt een goede kans op de komst van Raphaël Varane. De Fransman staat komende zomer mogelijk voor een vertrek bij Real, aangezien zijn contract medio 2022 afloopt. Ook Manchester United en Paris Saint-Germain zouden loeren op de handtekening van Varane.

Dat meldt Mundo Deportivo. Het is onduidelijk of Varane zijn contract gaat verlengen. De stopper is wel in onderhandeling met Real over een nieuwe verbintenis, alleen lijkt de 73-voudig international niet overtuigd te zijn van het feit dat hij wil blijven. Als Varane zijn contract verlengt, dan zal hij onder meer salaris in moeten leveren.

Manchester United, PSG en Chelsea zijn dus geïnteresseerd in Varane. Chelsea is momenteel de koploper in de race. The Blues zouden zeventig miljoen euro op tafel willen leggen. Real Madrid ligt ook niet wakker van een eventuele exit van Varane. David Alaba staat namelijk voor een transfervrije overstap naar Madrid én Real wil al wat geld op zij zetten voor grote aankopen, zoals Kylian Mbappé. 

Een dikke maand geleden reageerde Varane fel toen Marca hem vroeg naar zijn toekomst. "Ik wil daar niet over praten. Ik ben niet iemand die publiekelijk over mijn toekomst zal praten", vertelde hij toen.