Ten Hag als Nagelsmann-opvolger bij Leipzig? 'Dat is heel interessant'

Ten Hag als Nagelsmann-opvolger bij Leipzig? 'Dat is heel interessant'

26-04-2021 18:55 Laatste update: 18:59
79

Ajax-watcher Freek Jansen van Voetbal International sluit niet uit dat RB Leipzig aan gaat kloppen bij Ajax voor Erik ten Hag, mocht Julian Nagelsmann de overstap maken naar Bayern München. Jansen noemt de situatie 'heel interessant'.

"Ik las voor deze uitzending dat Nagelsmann op nummer één staat bij Bayern München. Mocht het daar gaan bewegen, dan sluit ik niet uit dat Leipzig bij Ten Hag uit gaat komen", begint Jansen in de liveshow van Voetbal International. "Dat is heel interessant. Daar hebben we het de laatste weken vaker over gehad, ook met hem. Hij is heel gelukkig bij Ajax, wat hij daar neer kan zetten. De wisselwerking met Overmars verloopt uitstekend."

Mocht Leipzig zich daadwerkelijk gaan melden voor Ten Hag, dan durft Jansen nog niet te zeggen wat Ten Hag gaat doen. "Ze zijn ook realistisch bij Ajax, stel dat de top van de Bundesliga voorbijkomt. Een tijdje terug ging het nog over Frankfurt of Gladbach. Voor die categorie gaat Ten Hag niet weg bij Ajax. De categorie Bayern, Dortmund of Leipzig... Dan is het niet ondenkbaar dat hij dat in overweging gaat nemen", sluit de VI-journalist af.