'Labyad lijkt Ajax na mislukt huwelijk te gaan verlaten voor het buitenland'

'Labyad lijkt Ajax na mislukt huwelijk te gaan verlaten voor het buitenland'

27-04-2021 00:30 Laatste update: 00:46
195

Volgens Ajax Showtime is Zakaria Labyad op weg naar de uitgang bij Ajax. De Marokkaan lijkt naar een club uit het buitenland te gaan, maar het is niet duidelijk naar welke club.

Labyad heeft een vertrekwens omdat hij niet aan bod komt bij Ajax. De clubleiding van de Amsterdammers is bereid om met de middenvelder mee te denken. Labyad speelde dit seizoen twintig Eredivisie-wedstrijden voor Ajax, waarvan acht als invaller. Hij scoorde vijf keer.

Wedden

Meer odds

Het huwelijk tussen Ajax en Labyad is nooit succesvol geweest. De club pikte hem in 2018 voor zes miljoen euro op bij FC Utrecht, maar trainer Erik ten Hag, een oude bekende van hem, deed amper een beroep op hem. Ook dit seizoen speelt Labyad een bijrol bij Ajax. Hij liet in de voorbereiding een goede indruk achter, maar is toch weer op de bank beland.

Hetzelfde geldt voor Sean Klaiber. De rechtsback werd door Ajax in de winterstop gekocht van Utrecht, maar komt niet aan spelen toe. Ook hij wordt al gelinkt aan een bliksemvertrek uit Amsterdam. Klaiber ligt nog vast tot 2023.