'Faber blust weer een PSV-brand: tijdelijk eindverantwoordelijk bij de beloften'

'Faber blust weer een PSV-brand: tijdelijk eindverantwoordelijk bij de beloften'

Gepubliceerd: dinsdag 27 april 2021 om 19:10di 27-04-2021 om 19:10

Ernest Faber keert tijdelijk terug als trainer bij PSV. De hoofd jeugdopleidingen vervangt de komende dagen de met het coronavirus besmette Peter Uneken als eindverantwoordelijke bij Jong PSV.

Jong PSV heeft al geruime tijd te maken met een corona-uitbraak en diverse spelers waren besmet. Daardoor moesten diverse wedstrijden uitgesteld worden, maar het duel met Telstar van aanstaande vrijdag kan waarschijnlijk wel doorgang vinden. Het is volgens het Eindhovens Dagblad aannemelijk dat dat met Faber als trainer op de bank zal zijn.

De 49-jarige clubman was vorig jaar ook al interim-trainer bij het eerste elftal en leidde PSV toen naar een plek in de voorronde van de Europa League. Daarna keerde hij weer terug als hoofd jeugdopleidingen, maar nu wordt er dus weer een beroep op Faber gedaan. Hij leidt deze week de trainingen en wordt geholpen door Wilfred Bouma en Adil Ramzi.

De wedstrijd tegen Telstar van aanstaande vrijdag wordt met een bijzonder jonge selectie gespeeld. Omdat er nog een aantal spelers niet beschikbaar zijn, wordt de groep aangevuld met spelers uit PSV onder 18. Velen van hen moeten nog debuteren in het betaalde voetbal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws