Fabrizio Romano: Spurs trok zich terug voor Ten Hag na 'niet positief gesprek'

Fabrizio Romano: Spurs trok zich terug voor Ten Hag na 'niet positief gesprek'

30-04-2021 12:46
66

Het feit dat Erik ten Hag zijn contract bij Ajax heeft verlengd, betekent niet dat hij Tottenham Hotspur heeft afgewezen. Dat claimt transferexpert Fabrizio Romano. De Engelse grootmacht zou zélf een stap achteruit hebben gezet.

Het bestuur van Tottenham sprak volgens Romano in 'de laatste 48 uur' met Ten Hag. De uitkomst was niet positief: het bestuur van de Londense grootmacht raakte niet overtuigd en besloot zich terug te trekken, ook vanwege de Ajax-plannen om het contract van Ten Hag met een jaar te verlengen. Spurs gaat op korte termijn in gesprek met andere kandidaten.

"Ik wil niet per se uitsluiten dat het niet had gekund", zei Ten Hag vrijdag bij de bekendmaking van zijn nieuwe contract over de interesse van andere clubs, "maar ik weet wat ik hier heb en met welke mensen ik hier werk." Ajax-directeur Marc Overmars bevestigde dat er 'zeker een paar clubs heel serieus zijn geweest'.

Ten Hag ligt nu tot medio 2023 vast bij Ajax. Tottenham richt zich naar verluidt op Graham Potter (Brighton & Hove Albion), Scott Parker (Fulham) en Ralf Rangnick (clubloos).