Ben ervan overtuigd dat hij volgend seizoen de volgende stap bij PSV kan zetten

"Ben ervan overtuigd dat hij volgend seizoen de volgende stap bij PSV kan zetten"

Gepubliceerd: zaterdag 1 mei 2021 om 06:56za 01-05-2021 om 06:56

Roger Schmidt rekent erop dat Noni Madueke een belangrijkere rol zal krijgen bij PSV. Het Engelse talent wordt begeerd door veel Europese topclubs en komt in Eindhoven weinig aan z'n trekken.

Vrijdag werd door Voetbal International en het Eindhovens Dagblad gemeld dat PSV rond de twintig miljoen euro voor hem hoopt te vangen. Al ziet de club hem liever blijven. Dat Madueke niet speelt, is simpelweg vanwege een luxeprobleem van Schmidt.

"Iedereen weet dat Noni een topspeler is met heel veel potentie", zei Schmidt vrijdag op de persconferentie. "Hij heeft dit seizoen grote stappen gezet, is er tijdelijk uit geweest met een blessure en heeft daarna op het trainingsveld niet altijd het beste van zichzelf laten zien. Afgelopen week heeft Noni veel arbeid verzet en hij zal in de laatste vier wedstrijden zeker minuten gaan maken. Ik ben ervan overtuigd dat hij volgend seizoen de volgende stap bij PSV kan zetten."

Schmidt erkent de waarde van Madueke. "Ik praat vaak over de efficiëntie van onze aanval. Noni heeft laten zien dat te hebben en hij is erg goed in afwerken. Zijn potentie hebben we ook volgend seizoen nodig. Noni bezit de mentaliteit om dat waar te maken. Ik kijk ernaar uit hem te blijven supporten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zie jij Madueke vertrekken bij PSV?

Ja
29%
Nee
71%
(990 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws