Tegenovergestelde situatie voor Van den Brom: Waar gaat dit eindigen?

Tegenovergestelde situatie voor Van den Brom: "Waar gaat dit eindigen?"

01-05-2021 08:35
17

Het hoofd van John van den Brom lag enkele weken geleden nog op het hakblok, maar de Nederlander won onlangs met KRC Genk de Belgische beker en startte flitsend in de kampioensplay-offs. Genk won van Royal Antwerp FC, al is de achterstand op Club Brugge nog wel zeven punten.

Het leek er lang op dat Genk Van den Brom vanwege tegenvallende resultaten de laan uit zou sturen, maar de club heeft de wind weer in de zeilen. "Waar gaat dit eindigen? Na een geweldige bekerfinale lag de focus meteen op deze wedstrijd. Als ik dan zie waartoe we in staat zijn in een lastige uitwedstrijd op Antwerp, kan ik alleen maar enorm trots zijn", zei Van den Brom na afloop van het duel met Antwerp.

Van den Brom denkt dat zijn ploeg tot een hoop in staat is. Hij is blij om te zien dat het er nu uitkomt. "Dit is een start die heel veel mogelijk maakt. Het wordt nog leuk, geloof me maar. De ploegen zijn erg aan elkaar gewaagd, maar we laten zien dat we gemakkelijk mee kunnen."

"Als wij voetballen, dan ga ik niet zeggen dat we de beste van België zijn, maar we gaan wel in de buurt komen. Alleen de jongens moeten nog meer overtuigd raken dat we tot iets in staat zijn."