Iniesta als kind zo blij na rentree: 'Sensationeel gevoel, alsof ik vijftien was'

Iniesta als kind zo blij na rentree: 'Sensationeel gevoel, alsof ik vijftien was'

Gepubliceerd: zaterdag 1 mei 2021 om 17:09za 01-05-2021 om 17:09

Andrés Iniesta is als een kind zo blij, nadat hij zaterdag na vier maanden weer op het veld stond bij Vissel Kobe. De inmiddels 36-jarige middenvelder kampte met een dijbeenblessure, maar is weer helemaal hersteld.

In december liep Iniesta de blessure aan zijn dijbeen op. Na vier maanden revalideren, mocht Iniesta zaterdag een kwartier invallen bij Vissel Kobe in de wedstrijd tegen Sanfrecce Hiroshima. Op social media schrijft een uitzinnige Iniesta over zijn rentree. 'Wat een sensationeel gevoel, na vier lange maanden', valt te lezen in het bericht van de voormalig Barcelona-middenvelder 'Het voelde alsof ik weer vijftien jaar oud was. Wat een zenuwen, maar wat ben ik gelukkig! Blijf hard werken! Bedankt voor de liefde, iedereen.'

Het treffen tussen Vissel Kobe en Sanfrecce Hiroshima eindigde in 3-0 voor eerstgenoemde. De eindstand stond al op het scorebord toen Iniesta het veld betrad. De Spanjaard speelt inmiddels bijna drie jaar in Japan. Iniesta heeft nog een contract tot medio 2022 bij Vissel Kobe.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws