Rijnmond: Advocaat en Feyenoord maken het seizoen toch samen af

Rijnmond: Advocaat en Feyenoord maken het seizoen toch samen af

Gepubliceerd: maandag 3 mei 2021 om 14:16ma 03-05-2021 om 14:16

Laatste update: maandag 3 mei 2021 om 14:25ma 03-05-2021 om 14:25

Dick Advocaat maakt het seizoen 'gewoon' af bij Feyenoord. Dat stelt RTV Rijnmond. Dat zou de uitkomst zijn geweest van gesprekken met technisch directeur Frank Arnesen en de rest van de technische staf.

Advocaat gaf na de blamage bij ADO Den Haag van zondagmiddag (3-2 nederlaag) aan dat hij in gesprek ging met de spelers om te horen of ze nog wel met hem verder wilden. Rijnmond weet echter dat conversaties met Arnesen en de rest van de technische staf ertoe geleid hebben dat de oefenmeester het seizoen toch afmaakt in De Kuip.

Het regionale medium schrijft dat Advocaat maandag op de club is geweest en daaruit is gebleken dat de Stadionclub graag het seizoen met de trainer af wil maken. De clubleiding en de staf denken dat de weg naar Europees voetbal het best afgelegd kan worden met De Kleine Generaal aan het roer.

Zondag na de wedstrijd stond de oefenmeester al in contact met Arnesen en maandag heeft er een gesprek plaatsgevonden met de Deen en de overige leden van de technische staf. Dinsdag komt de spelersgroep pas naar de club, maar een gesprek met hen is blijkbaar niet meer nodig voor Advocaat. De verwachting is dat de spelers niet van de trainer af willen.

Dat betekent dat Feyenoord komende zondag in De Klassieker 'gewoon' geleid zal worden door de 73-jarige Hagenaar. De Rotterdammers krijgen om 14.30 uur Ajax op bezoek en moeten winnen om uitzicht te houden op plek vier. Een vijfde plaats betekent deelname aan de play-offs om Europees voetbal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws